Partneri Udruge


Monri Payments d.o.o. je pružatelj e-commerce i POS usluga koji svojim klijentima osigurava visokokvalitetne usluge u prihvatu i obradi transakcija elektroničkim putem. Financijskim institucijama..

Saznaj više

Digital design & development agency with 5 years of international experience. Pogodnosti za Dwizards klijente ✓ besplatno punopravno članstvo u udruzi eCommerce Hrvatska u trajanju od 12 mjeseci

Saznaj više

  • Bisschopstraat 18 7513AK Enschede The Netherlands
  • /
  • /

Besplatno se registrirajte u sustav koji koristimo za prikaz eCommerce Hrvatska Trusted Shop oznake povjerenja, a koji vam omogućuje i prikupljanje recenzija nakon kupovine.

Saznaj više

Olakšajte svoje poslovanje uz najjednostavniji online računovodstveni program Minimax. Brz i jednostavan pregled poslovanja putem mobilne aplikacije, poduzetnicima i računovođama pravo je osvježenje.

Saznaj više

Računovodstvo Ledine d.o.o. je se specijalizirani servis za IT sektor i klijente koji posluju s inozemstvom.

Saznaj više

Dijana Kladar je pravnica koja se pretežno bavi komunikacijskim i digitalnim tehnologijama te pružanjem pravne potpore i savjetovanjem domaćih i inozemnih kompanija u svim aspektima njihova poslovanja.

Saznaj više

Od entuzijasta do stručnjaka Plus Hosting misija je klijentima osigurati najbolju moguću lokaciju i okolnosti za smještaj njihovih podataka. Počeli smo kao mali tim web hosting entuzijasta, no tijekom 15 godina rada razvili smo se u dobro poznato ime na domaćem tržištu. Danas je Plus vodeći hrvatski web hosting provider sa značajnim brojem kako domaćih, tako i inozemnih klijenata. Plus Hosting vizija je postati hosting provider prvog izbora za što veći broj europskih i svjetskih klijenata.

Saznaj više

  • ana@womeninadria.com
  • /
  • /

Women in Adria je brand za ambiciozne žene: poduzetnice, korporativne žene, žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Želimo ih inspirirati, informirati i povezati kroz naše proizvode.

Saznaj više
>